tiistai 2. heinäkuuta 2013

Mulla kauas menolippu on!

Nyt on sitte parin viikon "loma", eli palkaton vapaa, jonka halusin, että pääsen käymään kotiseudulla Lapissa. Tietysti olis voinu kattoa niitä juna-aikatauluja aikasemmin, ja alottaa tämän kaksviikkosen huomisesta, jollon se seuraava juna lähtee... Noh, sainpa pari siivouspäivää tähän väliin!

Lauantaina en siis olis junaileen päässy, koska sillon tanssittiin häitä. Pari oli kaunis ja häät mukavan pienet, ja tunnelma oli ainaki loppuillasta katossa!


Miesolennon sisko innostu ottaan kuvia, ja tässäpä meikäläistä riittääkki sitte:Asun jouduin harmillisesti vaihtamaan, koska KappAhlin kiinalaisesta mekosta räpsähti vetskari rikki heti ko olin sen päälleni saanu. Onneks löysin just pari päivää aikasemmin Fidalta tuommosen mekko/toppi-yhdistelmän muutamalla eurolla, ja se oli vieläpä mukana. Huivi on jostain pikkuliikkeestä Ideaparkista. Näkyypä sielä tuo minun virkattu kukkanenki etäisesti...

Hauskaa siis oli, ja ruoka oli hyvää. Sitä syötiin vielä illalla ja seuraavana päivänäki käytiin rääppiäisten rääppiäisissä. Ilma oli hääpäivänä harmaa, mutta vettä ei tullu ko pariin otteeseen ja ihan vähän. Mukavan kesäisen viileä ilma siis. Sunnuntaina aurinko puolestaan porotti, ja oli pakko napsia kuvia hääpaikan rannasta, joka oli tosi nätti.

Kävipä miesolento tuola uimassaki, ja ehkä pikkusen vain harmitti, ko ei ollu uimavaatteet mukana. Jaa, että mihin niitä tarvii? No en viittiny hääparin toisen puoliskon vanhempien kattellessa mennä alusvaatteissa/ilkimullikkana uimaan!

Toki häissä on aina tärkeintä ottaa kuvia ihmisistä, jotta voidaan sitte myöhemmin niitä nauraa. Mutta mulla ainaki kulkee se pieni artesaani aina mukana, ja oli pakko napata talteen kuva hääpaikan verhoista. Ne oli niin mielenkiintosesti leikattu, olettaisin, että neliön mallisesta kankaanpalasta. Täytyy kokeilla joskus, jos on tarvetta uusille verhoille!


Onnea Toni ja Saara!Niin, sitte seuraaviin kuulumisiin. Postasin aiemmin siitä Nomination-palasta, jonka tilasin, ja sehän tuliki jo viime viikolla. Sopii hyvin kavalkaadiin, jossa tällä hetkellä olevat kolme muuta palaa on kaikki synttärilahjoja miesolennolta! Tarttis varmaan useammin ostella noitaki...

Uudet sakset artesaaniksi valmistumisen kunniaksi! Kissat on ihan eka Nomination-lahja, jonka miesolennolta sain. Uusin on kukka.

Alotin eilen parin tyhjän päivän kunniaksi suursiivouksen, jonka sain tänään valmiiks (no ei se kovin suuri siivous ollu silti...). Eilinen meni kokonaan keittiössä, jossa tyhjensin kaikki astiakaapit sekä ruoka- ja jääkaapin. Roinakaapit oltiin onneks käyty aikasemmin läpi, joten pääsin siinä suhteessa helpolla!

Kuivaruokakaapin tyhjennys oli kyllä kirjaimellisesti tyhjennys. En ole karppailun alottamisen jälkeen sitä jaksanu murehtia, mutta nyt päätin heittää kaikki vanhat viljatuotteet pois, ja käyttökelposet otan kotipuoleen mukaan, jotta voivat sielä käyttää. Aika tyhjännäköseksi se kyllä jäiki sitte! Jostain syystä noita kaurahiutaleita oli kertyny tosi paljon (EU-avustuskasseista niitä keitettäviä, joita en ikinä jaksanu valmistaa!), ja heitin biojätteeseen yhteensä kolme pussillista, jossa oli muutaki mukana. Pieni pistos tuntu omatunnossa, ko ajattelin, että oishan niistä joillekki elukoille ollu ruuaksi, mutta ei ole tietoa, kellä semmonen elukka olis... Vanhat jauhot sentään säästin vielä, koska niitä voi käyttää jauhobatiikki-värjäykseen kankaalle tai nahalle.

Tänään oli vuorossa kylppäri ja muua talo, eikä siinä sitte enää kauaa menny. Vessa haisee nyt ihanasti kloorille (tulee niin uimahalli mieleen!), koska putsasin kaikki kloriitilla. Nyt on taas ihana olla, ko on puhdas tupa!

Color Me Mine -laukkuki on nyt saanu väriä pintaan. Välissä tuli semmonen olo, ko sitä kattelin, että onko tämä nyt pirun lapsellista, ja olin jo viemässä takasi sitä. Mutta sitte päätin suunnitella väritystä ja kokeilla taiteilua, ja se oli kyllä kivaa! Tykkään edelleen värityskuvista, vaikka olenki mukamas aikunen, ja tuon laukun värittäminen oli ihan yhtä jännää. Epäilen, että värt ei varmaan pysy kauaa, mutta onphan pirteä kesälaukku!

Mörkön oli pakko tulla just tuohon viereen, ko aloin kuvaileen!

Huomenna sitten juna starttaa Tampereen asemalta, ja meikäläinen on tuon karvaotuksen kans (toivottavasti) kyydissä. Makta-aikaa kertyy lähemmäs 12 tuntia, plus matkat juna-asemalle täällä ja pois asemalta perillä. Se on aika rankkaa tuole elukalle, mutta ihmeen helppo kissa sinänsä, että maukaustakaan se ei päästä. Postailen varmaan lähipäivinä tuosta matkan onnistumisesta, ja kerron, mitä kaikkea otan huomioon ja matkalle mukaan kissan kanssa. Toivotaan, ettei lemmikkivaunu ole täynnä koiria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti