lauantai 13. heinäkuuta 2013

Home sweet Lappi

Ohjeita olen kyllä ehtiny päivitellä, mutta kuulumiset on jääny vähemmälle!


Löhöilly olen mieki samala laila ko tuo kissa, ja ilmeisesti siitä seurauksena olen saanu iskiaksen vasemmalle puolelle alaselkään/reiteen. Aamulla on täyttä tuskaa nousta sängystä, eikä meinaa ees hampaitten pesuun taipua, mutta onneks se siitä vertyy aika pian. Istuminen ja kyykistyminen tekee huonoa, ja pelkäänki vähän mennä maanantaina töihin, jossa ei oikein kyykistelemättä pärjää... Noh, nettitarkastelun perusteella pitäs vaan jatkaa normaaleja arkitoimia, eikä jäädä lepäileen, ja oireitten pitäs helpottaa kuukaudessa tai muutamassa. Eli kipulääkekuurille!


Tapasin mummolavierailulla tämmösen lutusen Hilma-terrierin, joka oli pikkusen pelokas alkuun. Ilmeisesti sillä olli huonoja kokemuksia ihmisistä, vaikka se oli vasta nelivuotias. Miesolennon syömä kalapala kuitekki houkutteli sen sohvalle meän viekkuun!


Lapin luontoa käytiin ihastelemassa luontopolulla, jossa olen viimeksi käyny ehkä lukioaikoina... Tai sitte yläasteella. Nyt vasta huomasin, kuinka kaunista sielä on, ja samalta näyttäviä kuvia tuli otettuaki aika monta. Laavulla oli tulet valmiina, ja kahvit kulki repussa mukana. Tämän takia sitä joskus kaipaa tosissaan kotia!


Päivä sattu olemaan tuolloin aurinkoinen. Kuuma tuli ja itikat söi, mutta olisin voinu jäädä asumaan sinne laavulle...

Nostalgisoin itteäni myös mummolassa kuvaamalla koneita, joita olen lapsena aina pelänny. Tavallaan neki on ihan kauniita. En kyllä tuon Kontu-nimisen mettäkoneen lähele menis nykyäänkään, jos se käynnistettäis... (Huom. Kontu ei liity tässä mitenkään Taru sormuten herrasta-saagaan!)
Kävin vierailulla myös navetassa, jossa tosin asusti vain vasikoita, hiehoja ja nuorempia lehmiä - muut oli ulkoilemassa. Pienin vasikoista tykkäsi leuan alta rapsutuksesta, ja sainpa siltä muutaman kuolasen nuolasunki kiitokseksi!Huomenna olis tarkotus lähteä yötä vasten ajamaan takas kohti arkea ja Nokiaa, ja tänään on ollu tosi haikea olo. Äitiä käytiin vielä kerran kattomassa ja tarkastettiinpa samala reissula veljen ja tämän tyttökaverin väliaikanen kämppäki. Sitte grillattiin porukalla, ja naurettiin Miuku-kissaa, joka sähisi mulle ja miesolennolle, ilmeisesti koska meissä haisi Mörkö!

Kunpa vois lopettaa työt ja jäädä tänne iäksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti