maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomakuulumisia

On se kumma, ettei lomaillessa ole oikein aikaa kirjotella tänne, mutta näin se vain on!

Olen nyt parin päivän ajan työstäny ohjetta varpaista varteen neulottaville sukille, jotka toteutetaan yhtäaikaa yhdellä pyöröpuikolla. Idea ja oppi on Melissa Morgan-Oakesin kirjasta Varpaista varteen - neulo 2 sukkaa kerralla. Morgan-Oakes neuloo sukkansa hieman eri tavalla, ko mie näin suomalaisena olen tottunu, ja noista kirjan ohjeilla toteutetuista sukista tulee minusta jalkapöydän kohdalta jotenki pussimaiset. Teen siis ohjeen, jolla voi tehdä ns. perintesen kiilan ja kantapään. Myös oma pitsisukkamalli on työn alla, ja rupesin tuota prototyyppiparia neulomaanki.


Kyläilemässä on käyty mummolassa ja äitillä, ja eilen meni puolet päivästä Pajalan markkinoilla.


Äitin luona asustaa Miuku-kissa, joka oli ilmeisen tyytymätön siihen, että Mörkö tuli myös kyläilemään. Miuku sähähteli vähän kaikille, mutta kummasti se toinen kissa olis silti sitä kiinnostanu...


Mörkö uskalsi jo ottaa rennosti sängyllä, mutta Miuku ei olis millään malttanu silmää ummistaa, vaikka väsytti!

Markkinasää uhkas alkuun olla helteinen auringonpaiste, kuten viime vuonna, mutta muuttu sitte aika synkeäksi. Sadetta ei tosin tullu.

Myyntianti oli sitä tavanomasta vaatetta, lompakkoa ja krääsää, enkä mie muuta löytäny, ko yhen paidan. Tosi kivan paidan silti, tykkään mallista ja väristä. Melkein harmittaa, etten ostanu toista, vaikka eri väristä...Tänään kävin miesolennon kans rannalla, mutta tuulisen ilman vuoksi kieltäydyin menemästä uimaan. Otin sen sijaan kuvia sillä välin, ko toinen ui.
Toinen aikaa vievä homma viikonloppuna on ollu vanhojen valokuvien skannaus. Sain jostain insipiraation tähän, ko tajusin, ettei mulla ole kotona ollenkaan omia ja veljien lapsuuskuvia. Itte kuvia en kuitenkaan raaski ottaa mukaan, ettei niille käy huonosti, mutta meille oli ilmaantunu tulostin-skanneri-kopiokone, joten nappasin kuvat tikulle. Ihan niin nopea operaatio se ei ollu, koska kuvia kerty melkein 600...

Näin sulosia sitä ollaan joskus oltu pikkuveikan kans!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti