torstai 20. kesäkuuta 2013

Kuvailua kokeellisesti

Kokeilin tänään ottaa Tampereella kuvia Hääräämön vinkin mukaan, eli tietyn askelmäärän välein. Valittin askelmääräkseni 30 ja päätin ottaa aina kaks kuvaa: sellasen, jonka ehkä muutenki voisin ottaa, ja sellasen, jota en välttämättä normaalisti kuvais. Se oli aika hankalaa, mutta hauskaa! Ja jännästi nuo "huonot" kuvakohteet näyttää nyt katottuna myös ihan kiehtovilta. Vasemmalla siis lempparit, oikealla epänormaalit kuvakohteet.

Aika paljon tuli nuita katulamppuja ja maata... Ihan mielenkiintonen kokeilu, tuli otettua paljon kuvia, joita en varmaan ikinä ois muuten ottanu.

Sitte kuulumisia: Ihana pitkä viikonloppu edessä! Ihan hyvä, koska minusta tuntuu, että huomena mulle ois varmasti sattunu jotain töissä... Nimittäin toissapäivänä mulla jäi oikea nimetön siivouskeskuksen oven väliin. Se näytti siltä, ko pyöreä kappale nahkaa olis sananmukasesti purskahatanu osittain irti, ja se kohta muuttu kamalan mustan violetiksi. Tänään teloin itteni jo kahesti. Eka mulla jäi vasen nimetön biojätehuoneen ovenkahavan väliin, ja siihen tuli kaks semmosta verenpurkaumaa, jotka näyttää ihan joltain tummanpunasilta näppylöiltä. Sitte, just ennen ko päivä päätty, löin pääni johonki kumartuessani siivouskärryn vieressä. Siihen tuli punanen läiskä, ja se tuntu aika aralta. Vasta töistä lähtiessä huomasin hissin peilistä, että siitä tuli muutama tippa vertaki. Mitähän seuraavaks?

No, onneks nyt on aikaa parannella haavoja... Ja huomenna mennään grillaamaan anoppilaan! Me likes!

3 kommenttia:

 1. Tosi kiehtovia kuvia! Hyvä idea ottaa samasta paikasta kuva, jonka muutenkin ehkä ottais ja sit sellainen epätyypillisempi. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 2. Innostuin itsekkin hääräämön jutun luettuani. Unohdin vaan ottaa kameran mukaan aamulla joten kuivaharjoittelin. Totesin että 25 askelta olis varmaankin ihan hyvä matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla on niin lyhyet askeleet, että valkkasin siksi 30. Välillä tuntu, että se on liian vähän (jäi jotain kivaa välille), ja välillä taas ois voinu olla pitempiki matka (siks noin paljon kuvaa maasta ja tolpista...). Mut kannattaa kokeilla!

   Poista