maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kiiltomato ja "muutama" hyttynen


Viikonloppu meni valmistujaisia juhliessa, tällä kertaa kuskina, mikä oli ihan mukavaa seki. Paikkana oli jonkulainen metsästysseuran päämajaksi muutettu koulu, ja sisältä löyty muun muassa pirun iso hirven pää ja vuodat, omistajaansa oottamassa. Huh!

Pelattiin, hävittiin (mie ainaki!) ja lopulta grillattiin. Yö veny niin pitkäle, että kattelin kelloa lopulta siihen malliin, että "Juu, tasan vuorokauden päästä pitäs herätä nukkumaan menon sijaan!".


 
Välillä tuli vähän tylsääki!

Nam.

Tuolta grillin alta löyty muuten yön pimentyessä kiiltomato. Semmosta en olekaan nähny ennen! Hitsi, että se kiilsi kirkkaasti, niin kirkkaasti, ettei siitä saanu kunnon kuvaa. Näky vain vihreä piste keskellä mustaa!

Suomen Luonto -sivustolta sen sijaan löyty kunnon kuva kiiltomadosta, joka onki ilmeisesti kovakuoriainen... Ja täytyy myöntää, että ei niin nätti noin muuten!

Sunnuntai meniki sitte semmosessa oudossa krapulan tapasessa olotilassa, joka johtu varmaan liiasta valvomisesta. Toisaalta vähän ärsyttää, ko tuntuu, että meni koko päivä hukkaan. Mut olihan se kiva nukkuakki!

Töissä alkaa kuviot nyt selkiytyä, onneksi, ja sain tänään oman avaimenki, jolla pääsen aamulla sisään, tai ylipäätään liikkumaan koko kompleksissa sisällä. Hissilläkään ei pääse tiettyihin paikkoihin ilman sähköavainta!

Miehyys tuossa nostelee painoja ja kattelee jotain ihme sotadokkaria, joka on juonnettu englanniksi, haastateltavat puhuu saksaa, ja tekstitykset se on pistäny ruottiksi! Sillä on joku kielikylpyaika menossa vissin... Näyttää minustaki jo hurjalta tosin!

Kattelin tässä nuita Novitan lankoja, jotka tässä taannoin tilasin, ja haaveilin, että mitä niistä tulis...


Se Puro Batik tuosta puuttuuki, ko olen siitä jo neulomassa sitä aiemmin mainittua topintapasta systeemiä.

Takimmaisena on Miamia, josta varmaan teen sellasen t-paidan, jossa on kivat nappi-yksityiskohat kauluksessa. Ohje on jostain vanhasta Suuri Käsityö-lehdestä. Harmaa on Wool:ia, josta tullee talven varalle joku kevyt yläosa, en ole vielä suunnitellu tarkemmin. Jusseista varmaan tulee joko lapasia tai sukkia. Ehkä mieluiten sukkia. Vaikka tällaset.

Kesällä tosin pitäs varmaan jotain muuta tehä, ko neuloessa käet hikoaa jo ensimmäiselä kerroksella! Mutta mitäpä sitä kaavoihinsa kangistunu muuta osais...

Nyt lojumaan hetkeksi piikkimatolle; tekee hienoa kangistuneille lihaksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti