perjantai 6. kesäkuuta 2014

Vauvamasu ja vauvanvaatteita

Kaunista kesäpäivää kaikille! Tänään olis tarkotus mennä kokeileen, miten lämmintä tai kylmää vesi mahtaa olla järvessä. Todennäkösesti liian kylmää mulle, ko mie palellun muutekki, jos ei ole vähintään ruumiinlämpöstä vettä... Mutta pitäähän sitä kesälä uimassa käydä!

Tämmönen on kesälookki tällä kertaa. Alkaa se ehkä jo ihan masulta näyttää!

Olen ollu kauhean aikaansaava viime päivinä; toissapäivänä sain piestyä pari mattoa ulkona ja puunattua pitkästä aikaa lattian luutun kans (pitäs vissin tehä sitä useammin, ko vesi oli niin mustaa). Muutekki olen saanu piettyä kämpän suht siistinä, mitä nyt miesolennon roinanurkka makkarissa ärsyttää, ko sille en oikein voi itte tehä mitään.

Äitiyspakkaus tuli sitte heti edellisen postauksen jälkeen samana päivänä, ja se haettiin söpösti yhessä: mie sutturaisessa ponnarissa ja mies juuri töistä tulleena mustanpuhuvana partasuuna... Tiesin jo suunnilleen, mitä paketti sisältää, ko olin kattonu Kelan sivuilta, mutta olihan ne vaatteet ja muut roinat kiva nähä ihan livenäki. Tähän mennessä olen saanu kaikki tekstiilit jo pestyä ja petiki on laatikkoon tehtynä valmiina (eihän tässä olekaan ko reilu kolme kuukautta aikaa vielä!)

Äippäpakkauksen kansi. Tähän olis ihana saada kaikkien sukulaisten kuvat muistoksi jälkikasvulle...

Kuten oli tarkotuski, niin muutama ihan valkonen body löyty myös laatikosta, ja mie tietysti iskin niihin kangasväreineni. Olen yrittäny tuhlailla noita värejä pois, ennen ko ne menee käyttökelvottomiksi, mutta ne vain tuntuu riittävän...

Tämmöstä jälkeä tuli tällä kertaa, ja yks body jäi vielä mietintään. Samaten ajattelin värillisiin pöksyihin keksiä jotain peittävällä värillä, kunhan saan inspiksen.

Kietasubody edestä...

...ja takaaJälki nyt ei ainakaan livenä ole mitään ammattitasoa, ko välineet on enemmän tai vähemmän improvisoituja, mutta kelpaa mulle! Tänään sain nuo siliteltyäki, ko olivat kuivuneet eilisestä.

Lupailin myös jossain vaiheessa kuvaa niistä haalareista, joita olen neulonu. No, siitä ekasta nyt ei vieläkään ole kuvaa, koska jostain syystä joku ei ole saanu siihen vieläkään ommeltua nappeja ja pääteltyä langanpäitä, mutta onneks tämä toinen on jo ihan valmis. Tämä on siis Novitan ohjeella ja 60-senttinen versio.


Rinnanlämmitinki valmistuu varmaan aika pian, mutta en nyt tiä, onko se niin mullistava malli, että kehtaisin siitä ohjetta tehä. Pitää kattoa, ko saan tuon kauluksen neulottua... Jotenki siitä tuli kauhean väljä, vaikka reunusresorit kyllä tasotti sitä hiukan. Pelkäänpä, ettei minusta ole vaatteitten (muitten ko sukkien) suunnittelijaksi. Eiköhän se kuitekki ittelä mene!

Pakko laittaa vielä kuva ihanasta kesäsalaatista, jonka tekasin eilen Pirkka-lehden ohjeella, tietysti jälleen vähän muokkaillen, ko en kaikkea omistanu:


Nyt on kuitekki aika lähteä käväseen pihalla ja kaupassa, ehkä sieltä tarttuu mukaan myös jäätelöä auttamaan tähän tukalaan kuumuuteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti