maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tuska valtais Suvilahden...

Niin se kuukausi vaihtu ihan huomaamatta, ja sääki onneks lämpenee taas pikkuhiljaa. Ehkä sitä kohta uskaltaa mennä uimaanki, ja esitteleen tätä hienoa läskimahaa bikineissä!

Miesolento sai jo "isyyspakkauksensa", jonka mie sille kokosin. Kaikki lähti miesten vauvanhoito-oppaasta, ja lopulta paketti laajeni muun muassa "Äänenvaimennin"-tutilla, tuttipullolla, parilla ihan ite kangasväreillä tuputetulla vaatteella, limulla ja sudokukirjalla. Ite vielä oottelen "omaa" äitiyspakkaustani, jonka epäilen venyvän noitten Itellan juttujen takia...


Blogissa on ollu nyt yhtä hiljasta, ko elämässä muutenki oikeastaan. Vastoin kaikkia suunnitelmiani aloin neulomaan vielä yhtä vauvanvaatetta, villasia pöksyjä, joihin sattu olemaan just sopivasti langatki. Eikös se sillon ole vähän niinku ilmasta, ko ei tarvi ostaa uusia?

Itteäni en ole unohtanu myöskään, vaan eilen rupesin ahkeroimaan rinnanlämmitintä (joka on kyllä typerä nimi, pitänee keksiä parempi...). Noina pirun kylminä päivinä huomasin nimittäin, että tissejä ihan oikeasti palelee ulkona käydessä! Ja meitä tulevia äitejähän on peloteltu kaikenmaailman rintatulehduksilla, joten kai sitä ainaki sitte imetysaikana tarttis jotain lämmikettä pitää. Katotaan, jos tuosta vielä jotain ohjetta sais väsättyä tännekki: koitin ettiä netistä jotain, mutta lopulta päätin, että parhaan (tai sitten ei) lopputuloksen saan, ko suunnittelen itte. Langaksi valkkasin Dropsin Alpacan, joka on niin pehmeää, että varmaan voi käyttää myös vaatteitten alla tuota härpäkettä - päällä tietty vaan sitte, jos se näyttää yhtään järkevältä!


Vauva, jolle on niin pirun vaikea keksiä nimeä, joka läpäsis meän molempien seulan, on nyt eri oppaiden mukaan ruvennu kuulemaan ulkomaailman ääniä (ja tietysti meikäläisen jorinoita) paremmin. Se onki saanu kuunnella Nalle Puhin tarinoita tässä muutamana päivänä, ja aion vielä miesolennonki pakottaa lukemaan sille jotain - vaikka sitte sitä sotahistoriaa, jos ei muuta. Eihän se vielä sitä tekstiä ymmärrä!

Sen sijaan miesolento kovasti haluais, että masuasukille soitettas jotain klassista musiikkia, ilmeisesti siksi, ettei se kasva kuuntelemaan pelkkää listahittipoppia. Huono puoli on vain se, että mie en tiskatessa halua kuulla radiosta mitään viulunvingutusta, vaan nyt pitää olla kunnon metallin ryskettä!! En tiä, mikä mörkö tuola mahassa kasvaa, mutta samala, ko Radio Rock on valikoitunu vakiokanavaksi, niin hinku päästä johonki festareile (esim. tuone Tuskaan) kiljumaan on kasvanu potenssiin x! Eihän sitä sinänsä mikään estäis menemästä sinne riehumaan, vaikka tässä raskaana ollaanki, mutta on ne liput kyllä sen verta kalliita, että voi jäädä kumminki väliin... Johtuuko sitte hormoneista (ainaki testosteronin määrä pitäs olla nyt suurempi, ko poitsu on tulossa), mutta haluttas myös kauheasti grillata jotain isoja lihaköntsiä ja jättää kasvikset pupuille (enhän toki niin ole silti tehny, elkää säikähtäkö!)

Pitkästä aikaa löysin myös ihan uuden bändituttavuuden, joka tooooosi pitkästä aikaa sai minut niin koukkuun, että kävin ostamassa levyn samana päivänä, ko kuulin niiltä yhen biisin radiosta! Kyseessä on ruotsalaisyhtye Sabaton, josta tiän vielä kovin vähän, ja bändin upouusi Heroes-albumi. On ne pari tai muutaman levyn jo julkassu aikasemminki, kai, ja tulee myös keikoille Suomeen - ainaki radiomainosten mukaan. Tämä on muutenki spektaakkelimaista, koska en ole ostanu levyjä varmaan sitte Nightwishin Imaginaerumin jälkeen, ja sitä ennen ehkä joskus vuosi-kaks-kolme aikasemmin. Häpeällistä myöntää, mutta jonku yhen kivan biisin takia ei vittii koko levyä hommata - voihan sitä satunnaisesti latailla jostain ne yhen hitin ihmeet. Tässä oli kuitekki levy, jolta toimi useampi biisi, myös se pakollinen hitaampi esitys oli ihan kuunneltava. Ja se yks hieno biisi, joka tämän hullutuksen aiheutti, oli nimeltään Soldier of 3 armies, joka on ylistys suomalaiselle Lauri Törnille - sotilaalle, joka tosiaan palveli kolmen maan armeijoissa. Suomen lisäksi Saksassa ja USA:ssa, jossa vaihto nimensä sitte Larry Thorneksi. Nämä infot siis biisistä, ja tykästyhän miesolentoki kappaleeseen, ko tuo sotahistoria on sille mielekkäämpää noin muutekki. Kuunnelkaa ihmeessä ainaki tuo biisi, jos vähänkään kiinnostaa tämäntyylinen musiikki.

Muutenpa sitte ei olekaan sen kummempaa asiaa, joten palailen sitte, ko on!

2 kommenttia:

 1. Mä tuun sit het pelotteleen et oon reilu viikon naamassa seurannu yhen tutun tissitulehusta muksun saannin jälkeen ja lukemani perusteella on yhtä helvettiä. :D Kuumetta koko ajan yli 40, särkee niin suatanasti, lääkkeet ei meinaa auttaa ja maitoo ei meinaa saada ulos kirveelläkään. Koita siis välttyä tolta. O_o

  -Maukka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kuulostaa kamalalta! :S En muutenkaan haluais maidonkorviketta antaa muksulle ollenkaan, joten paras varmaan pitää tota lämmitintä sitte... :D

   Poista