sunnuntai 4. elokuuta 2013

Von Guggelböön kahvilassa

Särkänniemi katsastettu ensimmäistä kertaa! Hieno paikka oli, vaikka oliski ollu ehkä järkevintä mennä arkipäivänä, ettei olis joutunu jonotteleen niin kovasti joka paikkaan. Mukana oli pohjosen vahvistukset Heta ja Juho, jotka lomaili Tampereella.


Kaikenlaisia pelottavia laitteita riitti joka sormele, mutta kyllä Koiramäki oli silti kaikista kivoin paikka. Se oli ihana pieni kylä, jossa oli kaikenkarvasia elukoita, ja jopa oma hautausmaa! Kunnaksen kirjojen kuvitusten mukaan kylään oli ripoteltu kivoja yksityiskohtia paikkoihin, joihin ei välttämättä hoksaa ees kattoa...


Saatiin me lopulta Hetan kans maha sekasin muutamassa "kesymmässä" laitteessa, ja ääniki meinas lähteä. Aika kulu hurjan nopeasti, ja olis ollu kiva olla pitempäänki!

Särkänniemessä tais olla rakkautta ilmassa, ainaki näistä otuksista päätellen...
Ehkä seuraavalla kerrala uskaltais käydä vielä hurjemmissaki laitteissa... Mutta Koskiseikkailuun en kyllä mene enää heti ensimmäisenä! "Ei siinä kastu yhtään...." Kiitos vain, Heta!

Sitte muita kuulumisia: Uhkailin varmaan viime postauksessa meneväni siihen Keskustorin maailmanpyörään, ja keskiviikkona toteutin uhkaukseni, koska sattu sopivasti olemaan Pirkanmaan Osuuskaupan omistajapäivät, ja kierroksesta sai alennusta. Tulihan siinä vähän lapsellinen olo, etenki ko jonossa oli edessä ja takana pikkupoikia, joila oli samanlaiset Angry Birds-lippikset. Siinä vaiheessa päätin, että en haluakaan semmosta Apsi-apina-ilmapalloa, joita ABC:n teltassa jaettiin... Mutta hienot oli maisemat, tosin eilen neki kalpeni Näsinneulan maisemien rinnalla.

 

Hurahdin myös ostamaan lankaa taas, vaikka olin päättäny, että entisiä käyttäsin ensin pois... Tarkotus oli ostaa vain vähän Nallea, että saisin tehtyä äitille kuviolliset sukat, joihin tulis lisäksi minun huivikilpailun palkintolankaa, uutta Nalle Taikaa. Lisäksi piti ostaa kerä mustaa 7 veikkaa, että voisin tehä ittelle samanlaiset lapaset, joilla aion osallistua tulevaan lapaskilpailuun, kilpakintaat on ruskeat. Niinhän siinä sitte kävi, että Nallea ei löytyny oikeaa sävyä, ja enhän mie 7 veikkaan tyytyny, koska Koskarin CityTokmannissa oli Novitan ohuenohut Pikkusisko tarjouksessa! Ostin sitä sitte mustana ja vaaleanpunasena, joista jälkimmäisestä aloin heti neulomaan huivia erääksi synttärilahjaksi. Mustasta teen ehkä huivin ittelleni, tai jotain muuta... Tuo huvin malli on muuten Raverlyssä suosittu Swallotail Shawl, johon löytyy ohje PDF:nä. Ohje on englanniksi, mutta Marjut Katajala on tehny loistavan neulesanaston, jolla tuostaki ohjeesta varmasti selviää! Ja jos osaa lukea pitsineulemallia, niin paljoa ei tarvi ees kirjallista ohjetta vilkasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti