keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Plug Earring Converter - ehkä paras keksintö!

Tilasin oikein ison lätäkön takaa Ameriiiikoista viimein nämä venytyskorut, joihin saa kiinni ihan tavalliset nappikorvikset, elikkä Plug Earring Converterit. Ilmeisesti Jamie Koala, joka pyörittää tätä Koala Art & Design -nimellä kulkevaa nettikauppaansa, on saanu jalkansa juuri oikean oven väliin, koska näitä ei mistään muualta tietääkseni saa - varmasti siksi, että heppu on saanu patentin vetämään. Go for it!


 Ulkoselta näöltäänhän nuo "muuntajat" on aika tylsännäköset: tavalliset plugit, joissa on pieni reikä - ei keskellä! - vaan muutaman millin päässä reunasta. Näin tuo tavalliselle korvikselle tarkotettu reikä tulee korvalehden alareunaan, jolloin esimerkiksi riippuvat korvakorut näyttää "luonnollisemmilta".


Ite hankin nämä kuitekki lähes pelkästään näitä Kalevala-koruja varten, jotka sain mummon perintönä. Harmitti, ko en voinu niitä oikein aikasemmin käyttää, koska vaikka mulla on "normaalikokosia" reikiä korvat täynnä, niin ei näille olis tehny oikeutta laittaa niitä johonki korvalehen kylkeen killumaan.


Kalevala-korvikset oli siitä hyvät, että niissä tuo varsi ei myöskään ollu korun keskellä, vaan lähempänä yhtä noista kulmista. Siitä syystä sain sen nätisti tällättyä tuohon keskelle. Näyttää aika hyvältä mustalla taustalla! Tuon muuntajan takana ei ole mitään reikiä, vaan tuo korulle tarkotettu reikä on varustettu ilmeisesti juurikin tuon alussa mainitun patentin suojelemalla "sisemmällä vermeellä", jonka on tarkotus pitää koru turvallisesti paikallaan. Mitä lie se tarkottaaki, niin kyllä se tuntuu tiukasti siinä pysyvän!


Ja siinä vähän meikäläisen sotkutukalla kehystettyä korvakuvaa. Vaikea uskoa ittekään, että nuo venytykset on "jo" 14-milliset (joku vois sanoa "vasta"), ko jotenki minun korva näyttää aina siltä, että olis ihan tavalliset korvikset...

Nämä ja paljon kaikkea muuta (koruja, vaatteita, taidetta...) löytyy siis sieltä nettikaupasta, eikä menny kovinkaan kauaa, ko ne kilahti postiluukusta. Maksu hoituu luottokortin lisäksi myös Paypalin kautta, jonne voi (vinkvink) liittää myös Visa Electron-kortin, kunhan sallii nettipankissa sen internet-käytön. Se on turvallista, koska korttinumero jää silloin Paypalin puolelle, ei sille lopulliselle verkkokaupalle.

PS: For those who might wanna know what the hell am I talking about, this is a review of Koala Art & Design's Plug Earring Converters. I truly recommend - with these you can wear regular earrings despite of plug size holes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti