lauantai 1. kesäkuuta 2013

Vid varje betalning fordra räkning!

Aurinko hellii niinku keskikesällä konsanaan! Kävin eilen Tampereella työhaastattelussa, ja oli niin ihana pitkästä aikaa kulkea shortseissa ja topissa. Etenki, ko vyötärönympärys on kutistunu jo sen verta, että sen huomaa. ;)


Tänään käytiin sitte anoppilassa, jossa oli pakko kävästä puntarillaki, vaikka olenki vähän niinkö päättäny, että käyn vain kuntosalikäynnin yhteydessä noin kerran viikossa-parissa. Yllätyin tosi paljon ittekki, ko kolmessa päivässä oli lähteny melkein kilo! Melkosen tehokas on tämä LCHF (ettei tarvi googlettaa, niin Lof Carb, High Fat). Olen mie toki yhdistäny tähän myös paastoamista, mikä sopii ruokavalioon oikeinki hyvin. Nälkä tuntuu mahassa, mutta ei vaikuta jaksamiseen mitenkään. Olo on muutenki pirteä ko peipposella pilvessä, ja energiaa riittää ihan eri tavalla, ko "hiilariaikoina". Kaikista parasta on, että liikunta on täysin vapaaehtosta, oikeastaan enemmänki bonusta. Miksen mie löytäny tätä aikasemmin??

Anoppilassa oli myös eräs erittäin väsyny ja välinpitämätön koira sekä harvinaisen hellyydenkipeä vanha katti. Aivanko näitten kahen otuksen luonteet olis vaihtanu paikkaa, kummallista...


Rambo otti suihkun jälkeen rennosti. Sitä varmaan vitutti koko pesuoperaatio. :D




Rontista kehkeyty yhtäkkiä oikea filmitähti, ko se loikkas pöydälle poseeraamaan! Se on kyllä niin outo kissa... Mie olen varma, että sillä on jonkulaisia salaisia projekteja meneillään ihmiskuntaa vastaan.

 Käytiin myös valmistujaiskaffeilla, jonka jälkeen takasi kotiin. Matkalla poikettiin vielä pitkästä aikaa Kiskokabinetille kattoon vanhaa kunnon Marskin salonkivaunua, jossa Mannerheim neuvotteli Hitlerin kanssa toisen maailmansodan aikaan. Tuosta rupattelusta tulee tulevana tiistaina kuluneeksi 71 vuotta! Sen näkönen on vaunuki; ei tämmöstä ravintolavaunumukavuutta nykyään ole! Normaalit tuolit niitten nykysten ravintolavaunujen pultattujen baarijakkaroiden sijaan... Puhelimet uusinta teknologiaa. Ja erikseen tupakoitsemattomien tupakoitsijoiden puoli!




 
Nämä vanhat veturit on kyllä tosi isoja! Maksiminopeus huikaisevat 25 km tunnissa... Huh!

Kotona sitte töllötin päälle, ja sieltähän tuli ehkä Suomen loistavin elokuva Pitkä kuuma kesä! Pelottavaa, kuinka hyvin ne repliikit muistaa vieläki ulkoa... Tässäpä tämä päivä!

2 kommenttia:

  1. oijoi, olet kyllä hoikistunu ja kasvot on kaventunu mahottomasti! tsemppiä jatkoonki, sulla on hyvä asenne, onnistut varmasti. (:

    ja mitä tuohon pitkään kuumaan kesään tulee, piti ostaa se itelle ko ei ikinä satu telkkarin etheen ko se tullee. onneksi löyty kirpparilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! Nyt jaksan kyllä varmasti jatkaa, ko huomaa, miten tämä homma onnistuu. :)

      "Hyvä vilimi!"

      Poista